Ordinarie öppettider
Måndag – Torsdag: 09.30 – 17.30, Fredag: 09.30-17.00, Lördag: STÄNGT till den 13 januari, Söndag: STÄNGT
Kontakta oss
Nygatan 43, 931 31 Skellefteå
Tel: 0910 – 73 95 00
E-post: privatresor@reseproducenten.com

Andalusien 7 april

0

Följ med till Europas enda subtropiska område, den spanska sydkusten, Andalusien.
Vi bor i den spanska kuststaden Almuñécar och vårt hotell ligger vid strandpromenaden med fin havsutsikt. Här kopplar du av och njuter av livet och vi kryddar vistelsen med intressanta utflykter.Inled den svenska våren med en skön resa till Solkusten.
Vår färdledning ser till att ni kommer att trivas. 

600:- i rabatt till de 20 första bokningarna

DAG 1      7/4
Avresa på förmiddagen från Skellefteå* via Arlanda till Malaga där vi landar tidig kväll. Vi tar vår väntande buss och åker ca en timme till Almuñécar där vi vid ankomsten äter en sen middag. Incheckning och egen tid.
*avresa från annan ort – hör med oss

DAG 2      8/4
Efter frukost samlas vi för en stadsrundtur till fots där vi lär känna staden Almuñécar. Efter 10-12 minuters promenad är vi inne i centrum som både består av den Gamla Stan och den modernare delen. Under vandringen får ni tips på shopping, restauranger, caféer och sevärdheter mm. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter och på kvällen samlas vi för gemensam middag på hotellet.

DAG 3      9/4
En dag till eget förfogande. Färdledaren finns tillgänglig och ger tips på aktiviteter för den som önskar. På kvällen samlas vi för gemensam middag.

DAG 4      10/4 Skinkbyn
Heldagsutflykt. Vi åker med vår buss och guide i ca 1,5 timme efter en vacker väg upp i bergen . Här besöker vi byarna Pampaneira och Capileira, känd för den goda Serranoskinkan. Vi ser hur skinkan lagras och har även möjlighet att handla. Vi äter även en gemensam lunch på ett pittoreskt ställe.
På eftermiddag åker vi tillbaka till hotellet där vi beräknas vara åter vid
16-17-tiden. Vi får lite egen tid innan middagen serveras på hotellet.

DAG 5      11/4
Ännu en dag att upptäcka Almuñécar. Flanera efter strandpromenaden, besök Gamla Stan eller något annat som känns njutningsfullt. På kvällen samlas vi som vanligt för middag.

DAG 6      12/4 Nerjagrottorna och Malaga
Heldagsutflykt. Efter frukost åker vi de ca fem milen till grannstaden Nerja för ett besök i Nerjagrottorna som är en av Spaniens mest besökta sevärdhet. Vi ser delar av grottsystemet med stalaktiter och stalagmiter. Efter besöket fortsätter vi in till storstaden Malaga där vi får tillfälle för lunch och egna aktiviteter. Här är shoppingutbudet stort. Den som vill kan t.ex. besöka Picassomuseet. Sent på eftermiddagen återvänder vi till Almuñécar och vårt hotell för middag.

DAG 7      13/4 Marknadsdag
Idag går vi tillsammans med vår färdledare till fredagsmarknaden inne i Almuñécar. Marknaden är öppen mellan kl. 10.00 – 14.00 och här finns över 200 stånd med både lokala producenter och andra försäljare. Här finns chans att göra fynd! När vi känner oss nöjda har vi egen tid tills vi samlas igen för gemensam middag på kvällen.

DAG 8      14/4 Extra utflykt: Granada och Alhambra
Idag kan du välja att stanna i Almuñécar eller följa med på vår extrautflykt*.
Ni som väljer att följa med på utflykt åker tillsamman med vår svensktalande guide norrut de sju milen till staden Granada för en kort rundtur och möjlighet till lunch. Därefter åker vi till det moriska Alhambrakomplexet, där vi bland annat ser Myrtengården och Lejongården och promenerar genom de moriska trädgårdarna Generalife. Här finns mycket att se och guiden ger er mycket information under dagen Ni får även tid på egen hand. Därefter återvänder vi till vårt hotell för middag.
*OBS! Denna utflykt bör bokas i samband med bokning av resan eller senast den 7/1 i mån av plats.

DAG 9      15/4
Sista dagen på spanska solkusten. Kanske har vi spelat boule under veckan och det är dags för final! För övrigt är dagen till eget förfogande. Middag som vanligt på kvällen.

DAG 10      16/4 Hemresa
Frukost och utcheckning. Vår buss tar oss till Malagas flygplats där vi reser mot Arlanda mitt på dagen . Efter mellanlandning och planbyte är vi tillbaka i Skellefteå tidig kväll.

Hotell
Helios, Almuñécar

Pris per person:
Del i dubbelrum: 13 500: –
Enkelrumstillägg: 2 200: – (begränsat antal, bokas senast den 7/1 i mån av plats)
Med reservation för eventuella ändrade transportkostnader
samt skatte-, tull-, avgifts- och valutaförändringar.

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris
Kompletterande reseförsäkring: 385: –
Utflykt till Granada: 595:- inkl. lokalguide och inträde

I priset ingår:
Flyg Skellefteå-Malaga tur & retur, SAS
Transfer Malaga-Almuñécar tur & retur
Nio övernattningar på Hotel Helios inkl. frukost och middag
Heldagsutflykt Nerja-Malaga inkl. inträde till Nejagrottorna
Heldagsutflykt till Skinkbyn med lokalguide inkl. lunch
Luftkonditionerade bussar
Alla skatter och avgifter
Svensktalande lokalguide
Färdledare under hela resan.

 

 

 

 

Skriv ut
Dela med dig