Ordinarie öppettider
Måndag – Torsdag: 09.30 – 17.30, Fredag: 09.30-17.00, Lördag: 11.00-14.00, Söndag: STÄNGT

Dalhalla 21 juli, endast ett enkelrum kvar

0

Följ med till ”Moraeus i Dalhalla”. En helt ny och unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer tidigare återvänder under sommaren 2018 med en härlig föreställning tillsammans med sina fantastiska gäster och musiker.
På hemvägen stannar vi till vid IKEA. 

DAG 1 lördag 21/7
Lestanders buss avgår från Skellefteå busstation kl.08.00 (påstigning i Bureå, Lövånger mm går också bra).
Vi rullar söderut och gör stopp efter vägen för bensträckare och lunch innan vi vid 19-tiden är framme vid vårt hotell i Tällberg. Vi checkar in och äter därefter en trerättersmiddag. Resten av kvällen fri för egna aktiviteter.

DAG 2 söndag 22/7
Efter frukost tar vi bussen de fem milen till Nusnäs, byn där man först började tillverka Dalahästen. Här ser vi tillverkningen av dalahästarna som sker på samma vis som det har gjorts sedan 1928. Vi går runt i fabriken och ser alla stegen från träbit till färdig häst. Här finns även tid att köpa en lättare lunch innan vi åker vidare till Sveriges mest berömda hem, Carl Larsson-gården i Sundborn. Under en guidad tur i huset får vi veta mer om det världsberömda konstnärsparet och deras bullriga liv. Här finns också tid för kaffe innan vi åker tillbaka till hotellet för en trerättersmiddag.
På kvällen står Kalle Moraeus för underhållningen i Dalhalla tillsammans med Orsa Spelmän samt sitt eget band. Gästartister är Tommy Körberg och Good Harvest! Fler artister tillkommer. Efter showen beger vi oss tillbaka till hotellet för kvällsvickning och en god natts sömn.

DAG 3 måndag 23/7
Efter frukost åker vi mot Sundsvall för lunch och shopping på IKEA för den som önskar. Kl.16.00 kör bussen vidare norrut och vi beräknas vara tillbaka i Skellefteå ca kl.22.00.

Hotell
Tällberg,
Green Hotel ****

Pris per person
Del i dubbelrum: 4 595:-
Enkelrumstillägg: 200:-

Valfritt tillägg per person
Avbeställningsskydd: 270: –

I priset ingår
Bussresa med Lestanders
Två hotellövernattningar i Tällberg inklusive frukost
Två trerättersmiddagar, exklusive dryck
Guidning och entré till Carl Larsson gården och Nusnäs
Sittplatsbiljett till Kalle Moraeus
Kvällsvickning
Färdledare

Skriv ut
Dela med dig