Ordinarie öppettider:
Måndag – Torsdag: 09.30-17.30, Fredag: 09.30–17.00, Lördag: 11.00-14.00, Söndag: STÄNGT
Kontakta oss
Nygatan 43, 931 31 Skellefteå
Tel: 0910 – 73 95 00
E-post: privatresor@reseproducenten.com

Trädgårdsmässan 20 mars

0

Följ med Reseproducenten till den ledande trädgårdsmässan i Norden på Stockholmsmässan i Älvsjö. Träffa 350-400 utställare, inspireras av balkonger och trädgårdar, handla växter och redskap och gå på flertalet seminarier med experter, inspiratörer och trädgårdsprofiler.

Dag 1      20/3
Arctic Bus avgår från Skellefteå busstation kl. 07.00 (påstigning i Bureå, Lövånger etc. går också bra). Vi rullar söderut och gör stopp efter vägen för bensträckare och lunch innan vi vid  19-tiden är framme vid vårt hotell i Älvsjö, bara några steg från Stockholmsmässan.  Vi checkar in och sedan har ni kvällen till eget förfogande.

DAG 2-3    21-22/3
Nu har vi två dagar till vårt förfogande för att inspireras, shoppa, lära oss nya trender och få konkreta idéer under mässan. Ett besök i idéträdgårdarna rekommenderas! Det är en underbar plats, mitt i hallen, där besökarna kan koppla av och drömma sig bort. Här finns gott om inspiration att hämta och nya idéer att spinna vidare på i sin egen trädgård.

Dag 4     23/3
Efter frukost är det dags för hemresa till Norrland och våra egna trädgårdar. Vi gör lämpliga bensträckare under vägen och dricker givetvis en eller två koppar kaffe. På eftermiddagen kommer vi fram till restaurang Varvsberget. 149 meter över havet ligger vår åttakantiga restaurang med panoramafönster runtom som av många anses som Sveriges vackrast belägna restaurang. Här äter vi god mat i vacker miljö med en fantastisk utsikt över staden och delar av Höga Kusten. Vi förväntas vara hemma i Skellefteå ca 19.00.

Hotell:
Scandic Talk
Du kan vila trötta fötter i vår skybar efter en lång dag på mässan och njuta av utsikten med något
läskande i din hand.

Pris per person:
Del i dubbelrum: 4 995:-
Enkelrumstillägg: 1 350:-
Med reservation för eventuella ändrade transportkostnader samt skatte-, tull-, avgifts- och valutaförändringar

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris

I priset ingår:
– Buss Skellefteå-Älvsjö tur & retur
– Tre hotellövernattningar inkl. frukost.
– Bussfika
– 2 dagars-entré till Stockholmsmässan
– Avslutningsmiddag på restaurang Varvsberget
– Färdledare från Skellefteå

Foto:  Gustav Kaiser  Källa: Stockholmsmässan

Skriv ut
Dela med dig