Ordinarie öppettider:
Måndag – Torsdag: 09.30-17.30, Fredag: 09.30–17.00, Lördag: 11.00-14.00, Söndag: STÄNGT

Hockeyweekend i Sundsvall 11 januari

0

Följ med Reseproducenten på en weekend till Sundsvall! Vi bor två nätter på centrala Hotell Clarion. Vi får tid att shoppa, roa oss, gå på hockey och se Timrå IK-Skellefteå AIK och givetvis får även IKEA några timmar av vår tid.


Dag 1       11 januari

Arcticbuss lämnar Skellefteå busstation kl 14.00. Vi reser söderut och roar oss bäst vi kan i bussen. Vi tar paus efter vägen och checkar in på vårt hotell vid 19-tiden. Sedan äter vi en kvällsbuffé och har därefter resten av kvällen för egna aktiviteter.

Dag 2       12 januari
Frukost. Förmiddagen fri innan vi samlas kl 15.00 för att ta bussen upp till Timrå och resans sporthändelse – SHL-matchen mellan Timrå IK och AIK kl. 18.00. Efter en förhoppningsvis spännande match åker vi sedan tillbaka till Sundsvall. Kvällen fri för egna aktiviteter.

Vill du inte gå på hockeyn finns möjlighet att välja bort det. Meddela vid bokning! För er som inte går på hockey finns en middagsbuffé på hotellet som ingår (de som är på hockey hinner inte tillbaka i tid för buffén).

Dag 3       13 januari
Frukost. Kl 11.00 går bussen norrut till Birsta och IKEA, där vi gör ett 3-timmars stopp. Vid 14-tiden åker vi vidare mot Skellefteå där vi beräknas vara 19.30.

Hotell
Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Pris per person:
Del i dubbelrum: 2 550: –
Enkelrumstillägg: 780: –
Del i dubbelrum utan hockey: 2 250:-
Med reservation för eventuella ändrade transportkostnader

I priset ingår:
Bussresa t/r Sundsvall
Två övernattningar på Clarion Collection Hotel Grand inkl. frukost och kvällsbuffé vid ankomst
Sittplats på långsidan till matchen Timrå IK – Skellefteå AIK
Färdledare under resan

Skriv ut
Dela med dig