Ordinarie öppettider:
Måndag – Torsdag: 09.30-17.30. Fredag: 09.30-17.00 Lördag: 11.00-14.00 Söndag: STÄNGT

NHL New York 2 mars – Ett dubbelrum kvar

0

Följ med oss på Reseproducenten på en spännande resa till New York där vi ser tre spännande NHL-matcher (bl.a St Louis och Washington Capitals) och får uppleva den stämning som bara kan upplevas live på arenorna. Vi åker även på stadsrundtur och får egen tid att fritt utforska staden som aldrig sover.

Boka senast 30 september och få 1000 kr rabatt / person

Dag 1     2/3
Mot New York! Vi flyger från Skellefteå* på förmiddagen via Stockholm och över Atlanten mot New York.  Under flygresan serveras mat och underhållning finns i form av filmer/serier. Efter pass och tullkontroll möter vi vår transferguide som följer oss till vårt hotell som ligger centralt, nära New Yorks hjärta – Times Square.
Efter incheckning på vårt hotell är det fritt fram att ge sig ut på egen hand eller tillsammans med reseledaren för middag eller andra strövtåg.
*avresa annan ort, hör med oss!

Dag 2     3/3
Frukost ingår inte, man äter istället sin frukost på en bra coffeeshop som finns i närheten. Fråga
färdledaren om tips!
Vid 9-tiden kommer vår buss och guide för att ta oss ut på dagens stadsrundtur på Manhattan, en
rundtur på ca 4 timmar. På vår rundtur ser vi områden som Times Square, Empire State Building, Little Italy, China Town, Frihetsgudinnan, Ground Zero m.m. Vi hinner också en sväng upp till de norra
delarna där vi besöker Harlem. Dagens tur går både med buss och till fots.
Vi har sedan eftermiddagen fri till klockan 17 då vi samlas igen för en gemensam promenad (ca 15 min) till världens mest kända arena: Madison Square Garden.
Det är dags för resans första match! New York Rangers tar emot mästarna St Louis Blues med
matchstart kl 19.00. Vi kommer att få se en hel del svenskar på planen i båda lagen. Efter matchens slut fri tid.

Dag 3     4/3
Färdledaren finns på hotellet för frågor under förmiddagen. Tid meddelas på plats.
Hela dagen till eget förfogande för shopping och intressanta besök.
Kanske ta en promenad efter Broadway ner till södra Manhattan, eller ett besök i slakthusområdet och Chelsea Market (här kan du också gå efter järnvägen som ligger högt över markplan). Rockefeller Center, Empire State Building eller en helikoptertur över Manhattan kanske lockar? Dagen är din!
Middag äts på egen hand eller tillsammans med gruppen. För den som vill kommer middagen denna dag bli på en mysig italiensk restaurang – Tonys. Här kan du bl.a äta Spaghetti med fricadelli.
Anmäl gärna ditt intresse vid bokning. Betalas på plats—ca 35 USD per person

Dag 4     5/3
Frukost på egen hand och större delen av dagen fri för egna aktiviteter.
Klockan 17.30 samlas vi för resans andra match. En riktigt spännande match av derbykaraktär då NY Rangers tar sig an 2018 års mästare Washington Capitals. Matchstart kl 19..00. Efter matchen fri tid.

Dag 5     6/3
Frukost på egen hand. Även idag har ni större delen av dagen fri för egna aktiviteter, såsom shopping eller andra intressanta besök. Vi samlas klockan 16.30 för att åka med vår buss till Jersey  och Prudential Center för resans tredje match. New Jersey Devils möter mästarna St Lous Blues! Efter matchen går vår buss tillbaka till Manhattan och vårt hotell. Det är vår sista kväll i ”The Big Apple” så ta tillvara på den.

Dag 6     7/3
Idag har du två alternativ, antingen följa med på vår rundtur som går genom Brooklyn eller stanna på Manhattan för egna aktiviteter. Bussen avgår från hotellet kl.11 och vi kör mot Brooklyn som ser helt annorlunda ut än Manhattan. Här är de flesta hus låga. Vore Brooklyn en egen stad skulle det vara USA’s fjärde största stad! Vi besöker bl.a Park Slope och Brooklyn Heights. Vi ser även Manhattans häftiga stadssiluett från Hudsonfloden. Stadsdelen är en smältdeg av olika nationaliteter. Efter turen blir det ett stopp för lunch och upphämtning av de som inte åkt med på turen. Sedan åker vi ut till flygplatsen för incheckning och hemresa.

Dag 7     8/3
Vi landar på morgonen på Arlanda och säger hej då till de resenärer som kliver av här. Vi flyger sedan hem till Skellefteå igen där vi beräknas landa vid 12-tiden.

Hotell:
Wellington Hotel

Pris per person:
Del i dubbelrum: 19 900:-
Enkelrumstillägg:2 990:-

Rabatter:
Resa utan hockeybiljetter: – 3 200:-/person
Boka senast 30 sep: -1 000:-/person

Tillägg per person:
14 USD

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris
Kompletterande reseförsäkring

I priset ingår: 

  • Flyg Skellefteå-New York t/r inkl. skatter & avgifter
  • Fem hotellövernattningar
  • Transfer till/från flygplatsen Newark
  • Sittplatsbiljetter till tre matcher (se program)
  • Stadsrundtur Manhattan med lokalguide (svensktalande)
  • Stadsrundtur Brooklyn med lokalguide (svensktalande)
  • Färdledare med under hela resan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv ut
Dela med dig