Ordinarie öppettider:
Måndag – Torsdag: 09.30-17.30, Fredag: 09.30–17.00, Lördag: 11.00-14.00, Söndag: STÄNGT
Kontakta oss
Nygatan 43, 931 31 Skellefteå
Tel: 0910 – 73 95 00
E-post: privatresor@reseproducenten.com

NHL New York 27 februari

0

DAG 1      27/2
Avresa på förmiddagen från Skellefteå/Umeå/Luleå via Arlanda till New York City och Newarks flygplats. Under resan över Atlanten serveras ett par måltider och vi landar vid 16-tiden lokal tid. Efter passkontroll får vi vårt bagage och vår väntande buss tar oss till vårt hotell i centrala Manhattan. Vi samlas och får lite information av vår färdledare och därefter är resten av kvällen för egna aktiviteter.
* avresa från annan ort – hör med oss

DAG 2      28/2
Frukost ingår inte på hotellet, men det finns flera coffeshops att välja på i närheten. Färdledaren kan ge er tips. Kl. 08.30 samlas vi i lobbyn för resans första rundtur med buss och svensktalande guide. Vi får en bra blick av New York och speciellt Manhattan. Vi ser området runt Times Square, Empire State building, Little Italy, China Town med mera, samt den södra spetsen med Frihetsgudinnan, Wall Street, Ground Zero och Battery Park. Rundturen tar ca fyra timmar och avslutas vid hotellet. Vi har därefter några timmar till eget förfogande innan vi samlas igen för en promenad till Madison Square Garden för att kl. 19.00 se resans första match mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes. Kanske ser vi åtta svenskar på isen som t.ex. Henrik Lundkvist och Jesper Fast i Rangers och Joakim Nordström, Victor Rask och Lucas Wallmark i Hurricanes.
Efter matchen tar vi oss tillbaka till hotellet på egen hand.

DAG 3      1/3
En dag att på egen hand upptäcka New York. Kanske en promenad efter Broadway ner till Manhattans södra spets, besöka Rockefeller Center eller Empire State Building. I ”The Big Apple” finns det alltid något att göra och upptäcka. Är shopping intressant, har man hamnat i rätt stad!

DAG 4     2/3
Större delen av dagen till eget förfogande, reseledaren har träfftid på hotellet under förmiddagen. Vi samlas på eftermiddagen för resans andra promenad till Madison Square Garden. Kl. 1900 släpps pucken i matchen mellan New York Rangers och de senaste två årens mästare Pittsburg Penguins med spelare som Carl Hagelin, Patric Hörnqvist och storstjärnor som Crosby och Malkin.

DAG 5      3/3
Dagen till eget förfogande. Vid 17 tiden samlas vi för att åka buss till stadsdelen Brooklyn och Barclay Center. Arenan är New York Islanders hemmaarena och denna kväll möter de Washington Capitals med Niclas Bäckström som frontfigur. Kanske får vi se Sebastian Aho i Islanders? Efter matchen går bussen tillbaka till Manhattan och vårt hotell.

DAG 6      4/3
Dags att checka ut från hotellet. Innan vi börjar vår hemresa åker vi kl. 10.00 på resans andra rundtur med buss och guide. Idag åker vi till en av New Yorks andra stadsdelar, Brooklyn. Om stadsdelen vore en egen stad skulle den vara USA:s fjärde största. Här är husen annorlunda och vi besöker bl.a. de kulturmärkta distrikten Park Slope och Brooklyn Heights. Stadsdelen är en ”smältdegel” av olika nationaliteter som präglat Brooklyns olika områden. Efter rundturen åker vi direkt ut till flygplatsen för incheckning. Vid 18-tiden lyfter SAS och tar oss tillbaka till Sverige igen. Mat serveras ombord.

DAG 7      5/3
Vi landar på Arlanda på morgonen och flyger på eftermiddagen vidare till vår slutdestination.

Hotell:

Wyndham New Yorker
En kort promenad från Madison Square Garden, Times Square och teatrarna på Broadway, erbjuder detta hotell ett utmärkt läge mitt på Manhattan.

 

Pris per person:
Del i dubbelrum: 19 900:- avresa från Skellefteå, Umeå och Luleå
19 400:- avresa från Arlanda
Enkelrumstillägg: 4 200:-
Med reservation för eventuella ändrade transportkostnader samt skatte-, tull-, avgifts- och valutaförändringar.

Tillägg per person:
Inresetillstånd/ESTA: $14

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris
Kompletterande reseförsäkring

Rabatter:
Resa utan hockeybiljetter: -3000:-/person (Obs! Begränsat antal platser!)

I priset ingår:
– Flyg Skellefteå-New York tur och retur inkl. skatter & avgifter
– Transfer till/från flygplatsen i Newark
– Fem övernattningar i dubbelrum
– Sittplatsbiljett till tre hockeymatcher
– Stadsrundtur Manhattan med svensktalande lokalguide
– Stadsrundtur Brooklyn med svensktalande lokalguide
– Färdledare

Senast den 27 november måste vi ha minst 20 deltagare för att resan ska kunna genomföras. Säkra din plats, boka i tid!

 

Skriv ut
Dela med dig