Ordinarie öppettider:
Måndag – Torsdag: 09.30-17.30. Fredag: 09.30-17.00 Lördag: Boka tid! Söndag: STÄNGT

Kryssning Medelhavet 27 sep. FULLBOKAD!

0

Venedig – Brindisi – Katakolon – Mykonos – Piraeus – Saranda – Dubrovnik -Venedig

 

Dag 1     27/9
Vi åker från Skellefteå på förmiddagen  och flyger via Arlanda & Frankfurt till Venedig där vi landar ca 18.30. Vår buss hämtar oss på flygplatsen och tar oss till vårt hotell för incheckning. Vi samlas därefter för en gemensam välkomstmiddag.

Dag 2     28/9
Utcheckning från hotellet och färd till hamnen där vi kliver ombord MSC Musica. Härliga dagar ombord och häftiga destinationer väntar!

Dag 3     29/9
På den italienska ”klacken” ligger Brindisi där vi går i hamn 13.00. Vandra längs de smala gränderna i gamla stan eller besök ett av de små caféerna och njut av det ”äkta Italien”.

Dag 4     30/9
Oavsett om man är intresserad av sport, historia, kultur eller bara vill slappa på stranden, är den charmiga byn Katakolon en utmärkt utgångspunkt. Det ligger bara en kort bilresa från Olympia, de moderna olympiska spelens födelseplats. Man kan också göra som lokalbefolkningen; tillbringa dagen på ett kafé med något kallt i glaset och lokala meze (grekiska snacks) på tallriken.

Dag 5     1/10
Mykonos ser ut precis som du föreställt dig. Ta en båttur till Delos och besök guden Apollos födelseplats eller tillbringa en förtrollande eftermiddag med att utforska öns vitkalkade hus, djupblå vatten och många vikar och stränder.

Dag 6     2/10
Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland och ligger nära huvudstaden Aten. Pireus ligger på gångavstånd från Kastella, en kulle med vackra hus och en fantastisk utsikt över Saroniska bukten. Ett besök på Akropolis och Parthenon är naturligtvis ett måste!

Dag 7     3/10
Den albanska kuststaden Saranda ligger mittemot Korfu. Vattnet är kristallklart och stranden kantas av prisvärda restauranger och caféer. I närheten finns mycket att upptäcka både i form av naturupplevelser och historia.

Dag 8     4/10
Att promenera genom och utforska den gamla stadskärnan i Dubrovnik är som att ta ett stort kliv tillbaka i tiden. Längs de smala gränderna står byggnader nästan oförändrade ända sedan 1200-talet. Ta en promenad längs den gamla stadsmuren och njut av utsikten över den gamla staden.

Dag 9     5/10
Vi ankommer till Venedig tidig morgon och tar vår privata buss till flygplatsen. Vi flyger via München och Arlanda och beräknas vara tillbaka i Skellefteå under kvällen.

Fartyg: MSC Musica
MSC Musica var inte bara startskottet för en ny typ av miljövänliga kryssningsfartyg, utan hon startade en ny typ av kryssning – en rymlig värld av graciösa linjer och de allra bästa valmöjligheterna, en värld berikad av den kreativitet, de fina naturliga material och det sinne för detaljer som alltid har kännetecknat MSC Cruises.

Livet ombord är vackert från det första ögonblicket du går ombord: från huvudfoajéns vattenfall i tre steg till det genomskinliga pianot som svävar upphängt på ett kristallgolv ovanför en pool med skimrande vatten. Fartygets design och inredningen ombord är inspirerande, när du dansar till ett band i den bländande Crystal Lounge, stannar till i den stilfulla cigarrloungen Havana Club, unnar dig lite vinprovning, spelar i Sanremo-kasinot eller sitter ner och njuter av en härlig liveshow på makalösa La Scala-teatern..

Hotell i Venedig: Hotel Mercure * * * *

Hytter:
BALKONGHYTT: Alla sängar kan vara enkelsängar eller dubbelsängar (vid förfrågan). Luftkonditionering, badrum med dusch, interaktiv TV, telefon, trådlös internetuppkoppling (mot avgift), minibar och säkerhetsbox.
Yta ca 17-39 m².

UTSIDESHYTT: Alla sängar kan vara enkelsängar eller dubbelsängar (vid förfrågan). Luftkonditionering, badrum med dusch, interaktiv TV, telefon, trådlös internetuppkoppling (mot avgift), minibar och säkerhetsbox.
Yta ca 16-17 m².

INSIDESHYTT: Alla sängar kan vara enkelsängar eller dubbelsängar (vid förfrågan). Luftkonditionering, badrum med dusch, interaktiv TV, telefon, trådlös internetuppkoppling (mot avgift), minibar och säkerhetsbox.
Yta ca 13-20 m².

 

Kategorier:
BELLA: Ett prisvärt sätt att njuta av livets bekvämligheter ombord. Koppla av i din hytt och njut av härliga specialiteter i fartygets restauranger och barer. Du har fri tillgång till en generös buffé som har öppet 20 timmar om dygnet. Prisbelönt underhållning inklusive föreställningar i Broadway-stil.

FANTASTICA: Utöver Bella ingår uppgraderat hyttläge och val av däck högre upp. Rumsservice dygnet runt med gratis servering av frukost i hytten.

AUREA: Utöver Bella samt Fantastica ingår dryckespaket All Inclusive , tillgång till privat soldäck. Spapaket med bland annat 60 min massage inkluderat samt fri tillgång till termalområdet. Förtur vid ombordstigning.

 

Pris per person:
Balkonghytt Aurea: 25 750:-
Balkonghytt Fantastica: 23 150:-
Balkonghytt Bella: 22 150:-
Utsideshytt Fantastica: 21 550:-
Insideshytt Fantastica: 19 950:-
Insideshytt Bella: 19 150:-

Valfria tillägg per person:
Drycker ombord: Kontakta oss för prisinfo
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris
Kompletterande reseförsäkring

I priset ingår: 

  • Flyg Skellefteå-Venedig t/r
  • En natt i Venedig, del i dubbelrum inkl. frukost
  • Samtliga transfers enligt program
  • Del i vald hyttkategori
  • Dricks ombord
  • Helpension ombord
  • Färdledare från Arlanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv ut
Dela med dig