Ordinarie öppettider:
Måndag – Torsdag: 09.30-17.30, Fredag: 09.30–17.00, Lördag: 11.00-14.00, Söndag: STÄNGT
Kontakta oss
Nygatan 43, 931 31 Skellefteå
Tel: 0910 – 73 95 00
E-post: privatresor@reseproducenten.com

Dalhalla 30/6

0

I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter Jöback framföra nya låtar och hans tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst – LIVE, på Dalhallas fantastiska scen.

Dag 1      30/6
Artcic Bus avgår från Skellefteå busstation kl.08.00 (påstigning i Bureå, Lövånger etc. går också bra). Vi rullar söderut och gör stopp efter vägen för bussfika och bensträckare. Lunch äter vi på Björkudden, vid foten av Höga Kustenbron. Vi kommer även att göra en avstickare till Lill-Babs utställning i Järvsö. Lill-Babs är en del av vår moderna kulturhistoria och här får vi följa med i hennes fotspår från 50-talet via Folkparken, Annie Get Your Gun, Sammy Davis, Lars Forsell, Börsen och fram till nutid. Vid  19-tiden beräknas vi vara framme vid vårt hotell i Tällberg. Vi checkar in och äter en trerättersmiddag. Resten av kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 2     1/7
Efter frukost, ca kl. 10.00 kör bussen oss de 7 milen till Sveriges mest berömda hem, Carl Larsson-gården i Sundborn. Under en guidad tur i huset får vi veta mer om det världsberömda konstnärsparet och deras bullriga liv. 2019 är ett minnesår om Carl Larsson eftersom han varit död i 100 år. Utställning kommer därför att handla om honom och den görs av den kände nutida konstnären Ernst Billgren. Här ingår också ett besök i konsthallen Kvarnen. Det finns tid för ev. lunch innan vi beger oss tillbaka till hotellet för en trerättersmiddag. Efter middagen tar vår buss oss till Dalhalla och resans höjdpunkt Peter Jöback! Jöback har arbetat tillsammans med låtskrivarna Tobias Fröberg, Kathryn Williams samt LA-baserade producenten Tobias Karlsson. Resultatet är en fullmatad samling låtar med stark personlig koppling – ackompanjerade av storslagna blås- och stråkarrangemang. Efter showen beger vi oss tillbaka till hotellet för kvällsvickning och en god natts sömn.

Dag 3     2/7
Efter frukost åker vi mot Hudiksvall för lunch och vid Höga Kusten, Varvsberget, stannar vi för middag.
Vi beräknas vara tillbaka i Skellefteå ca 22.00.

Pris per person: 
Del i dubbelrum: 6495:-
Enkelrumstillägg: 800:-

Valfria tillägg per person:
Avbeställningsskydd: 6% av resans pris

I priset ingår:

  • Bussresa med Arctic Bus & bussfika
  • Två nätter i Tällberg inkl. frukost
  • Två st 3-rättersmiddagar (exkl. dryck)
  • Två luncher (exkl. dryck)
  • Entré till Lill-Babs utställning
  • Guidning & Entré Carl Larsson gården
  • Sittplatsbiljett på Dalhalla
  • Kvällsvickning
  • Färdledare under resan

 

 

Skriv ut
Dela med dig